29 Eylül 2020 Salı

pek yakın çok uzak


 

2014 eylül-ekim gibi parasızlıktan kapanan ve tayfanın tamamının katılım sağladığı, onların işlerinin de paylaşıldığı, yani çok kişilikli olan izmiryer6 distro’ya ait websitemiz, 2000 yılı 16 haziran günü, yayın hayatına, sokakedebiyatı.cjb.net isimli bir beleş server üzerinden başlamış idi. son 6 yıldır, ara ara kendi eski e-zine’mizi oluşturmaya çabalasak da, bu konuda pek başarılı olamayıp, unpz ve unthatow isimlerinde, biri kişisel biri kolektif için olan iki blog üzerinden, dijital yayıncılıkçılık hayatımızı sürdürmüş idik. şimdi, bu sene sonuna değin, yeni e-zine’mizi, sadece kendime has bir şekilde ve kendi ürettiğim ıvır zıvırlarla, tek kişilik bir ofışıl vebsayd olarak hazırlıyorum efenim. tıpkı daha önce de olduğu gibi, geriye doğru güncellemeler ile, upgrade ederek, ve yeri geldiğinde yeni haberlerden de haberdar edilmek isteyenleri haber ederek, sanal alemdeki varlığımızı sürdüreceğiz.. (what is the varlık? – gzu / ‪”j’ai vu l’être, seul, mourir devant une foule entière”‬ arkana)

ancak şunu belirtmekte yarar görüyorum. artık kağıda baskı ve işportaL faaliyetler olmayacak. gereği yok. sonra hesaplaşırız. nasılsa haklıyım, haklansam da daha çok, başkalarını aklama çabasındayken üstelik. ve bir acı tiyatrosu değil bu. acı çekmiyorum çünkü!

virüsperver, virüsmanik, virüsfobik ve buna rağmen sistem karşıtı olduğunu dile getiren kim varsa da, bi siktirip gitsin! hayatımdan..

mutlak değer çizgilerini kaldır ve tüm odaları aynı anda gör

şu saat itibari ile herhangi bir sosyal medya hesabımızın eski işlerliliği olmayacak. eski e-zine’im yıl sonuna kadar tekrar eski haline kavuşmuş olacak.. iletişim için geçerli naneler de işlerliliğini yitirmiştir. öyle efenim. izmirye6 distro adlı boşa çabanın da UNPZ adlı hiçbir sike yaramayan ve olamayan kolektifin de rafa değil çöpe kalktığını (atıldığını demedim) deklare etmemiz istendi zack tarafından.

dahası

distromuz dağılmıştır, artık sadece fanzin “dağıtan” ve arşivci olarak anılan biri olmak istemiyorum. elimdeki sürüsüne bereket fanzinleri de dağıtmıyorum. istemeyiniz. kendi ürettiğim şeylerin basımı ve dağıtımı ile uğraşıyorum. kendime kadar şeycilik.. olduğu kadar.. olsunculuk. olmasa da. olur.

site eski haline kavuşunca ya da yeniliklerden….

haberdar olmak istersen siteyi takip edenko işte. daha ne.

adres: http://unthatow.xyz/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder