20 Mayıs 2023 Cumartesi

UnPz Crew kişiye özel katılım davet metni

bizim bir örgüt var, alalım mı seni? ama aslen örgüt değil de ÖRGÜyüz biz, ilmek ilmek işleniyoruz.. örümcek ağı gibiyik daha çok.. aidat filan yok.. ama pek kitlemiz de yok bu ülkede, uluslarası oynuyok gerçi bu ligde, amerika ve kanada’da yayınlanan dergide röportajımız bilem çıktı hatta yunanya, bulgarland, fransistan uzak doğu Batı Sahra çölü ve de ZEMT Galaxy’Zzz üzerinden galaksilerarası filan açıldık bilindik tanındık filan, sadece T.C halkı görmezden geleyor.. olsun.. önemli kıstas, aidat olmaması. ama arada üç beş kaymen varsa olur, işlerin sürdürülmesi için, sadece şart değel yani.. bir şey üretmen de gerekmez hem. çay içip sohbet de edebiliyoruz.. bi işin ucundan tutabiliyorsan da seviniyoruz falan arada.. ganyota göz koyarak oturduğumuz kumar masamızdaki yancıları sevmiyoruz kısaca. 

duruşunu, özgünlüğünü koru, politik tavrından şaşma, varsa ürettiğin bir şeyler şart olmasa da, varsa ama, mesela uzaylıların taktığı çelik kukuleta falan da olur, yap üret paylaş, girdo’ya gönder o da otuz bin arene’de örgü’nün resmi hesaplarından  yayınlasın, basılabilen nane ise bassın, temelli çalışıyor örgümüz.. temelli çalışılıyoruz zaten o iş benim bu iş senin para kazamak adına fabrikalarda bilem de sürtüyoruz bazen mavi yaka olarak.. aramızda eflatun beyaz kırmızı mor sarı yeşil yakalar var, sınıf savaşına kalben iman etmiş olsak da zengin düşmanı değilik yane.. ama hep bana tek biz diyen zenginleri çalıp uzay boşluğuna fırlatma projemize düşman olanı döveriz.. siz tek biz hepimiz. olsun..bişicik olmaz.. amaç dünya barışı.. yersen.. ne demiş bir büyüğümüz: “fuck peace, i want justice”

ÖRGÜ’müz hakkındaki kalıcı bilgiyi, şu aşağıda linki olan geçici blog üzerinden temin edebilir, yakın zamanda tekrar aktif olacak olan ancak uzun bir süre inşa halinde kalan geniş kapsamlı ofişil veb saydımız üzerinden de işlerinizi paylaşabilirsiniz.. (sınırlı süreli olan bu teklif kişiye özeldir ve bu post içindeki katılım daveti size özel olarak gönderildi ise, icabet ediniz. yoksa yormayın bizi nolur.. çok yaşlandık gacım biz.. dirildik dirildik ölemedik ama.. 

kalıcı bilgilerin yer aldığı geçici blog: http://unpz.blogspot.com

bu da ÖRGÜ’nün manifestosu ki bizim için adı “manifest.” sonunda o yok http://unpz.blogspot.com/p/manifesto.html

bu da girdo beylerin inşaat sesleri asla bitemeyen ofişil websaydı olar: https://unthatow.xyz 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder